Ready? Set. GO! Welkom, nieuwe collega’s!

In september en oktober verwelkomden we opnieuw meer dan 250 nieuwe collega's bij GO! Antwerpen tijdens onze onthaalmomenten. Met tonnen talent en GO!esting is dit weer een nieuwe lichting GO! professionals om fier op te zijn. Welkom, nieuwe collega's!


Zowel pas-afgestudeerden als zij-instromers uit onze scholen kwamen tijdens de eerste weken van het schooljaar regionaal samen. Deze ‘lotgenoten’ leerden elkaar een beetje beter kennen, onze algemeen directeur gidste hen doorheen het GO! en onze scholengroep en tijdens interactieve sessies deelden een aantal ervaren collega’s waardevolle tips en tricks met de nieuwe lichting GO! professionals.

Onze groep van starters wordt steeds diverser. En gelukkig maar. Want elke ervaring is een verrijking voor onze scholen en elke unieke achtergrond draagt bij aan een inclusievere leeromgeving. Ons pedagogisch project is – meer dan ooit – onze leidraad. Daarin zijn gelijke kansen en samen leren samenleven onze belangrijkste maatschappelijke opdrachten. 

Wat zijn we blij dat al die nieuwe collega’s gekozen hebben voor GO! Antwerpen.

Wat zijn we fier op hun GO!esting om zich in te zetten voor elk kind, elke jongere en elke cursist, zodat ieder van hen zich maximaal kan ontplooien.

Wat zijn we #fieroponsGO!

Meer beelden van onze onthaalmomenten?

Volg al het nieuws uit GO! Antwerpen op de voet via onze sociale media.


Wil jij ook werken bij GO! scholengroep Antwerpen?
Solliciteer spontaan of bekijk onze vacatures.

Recente berichten

State-of-the-art STrEaM-campus officieel geopend

Op vrijdag 3 mei werd de nieuwe STrEaM-campus aan de August van de Wielelei in Deurne officieel geopend. Het nieuwe schoolgebouw wordt gedeeld door GO! Spectrumschool en GO! inclusieve STEM-basisschool De Trampoline.

Lees verder

Wij zijn gesloten tijdens de paasvakantie!

Wij zijn er even tussenuit tijdens de paasvakantie en zijn gesloten van maandag 1 april tot en met vrijdag 12 april 2024.

Lees verder