Spontaan solliciteren

Geen job gevonden die bij je past?

Laat dan je gegevens achter en solliciteer spontaan. Denk zeker niet enkel aan lesgeven. Want in GO! scholengroep Antwerpen hebben we nog veel meer te bieden.

Wij zijn constant op zoek naar gemotiveerde medewerkers, ondersteuners, leidinggevenden, vrijwilligers, … Heb jij zin om mee je schouders te zetten onder onze GO! scholen en centra, dan ben je meer dan welkom.

Zodra er een match is met jouw talenten of interesses, nemen we contact met je op.

(We bewaren je gegevens 3 maanden)

1 Step 1
Interesse inJe kan meerdere opties aanvinken

* = Verplichte velden

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
  • Meer dan 300 vacatures per schooljaar in 51 scholen
  • Focus op wat jij voor ons kan betekenen
  • We zoeken een match voor jouw talenten
  • Vacature die bij jou past? Je bent de eerste die ’t weet!

Wat onze medewerkers zeggen

Ik ben mijn onderwijsloopbaan gestart als leerkracht Frans en PAV. Wat later werd ik technisch coördinator in GO! Spectrumschool. Met de steun van mijn directeur nam ik deel aan de Talentenwerf van GO! scholengroep Antwerpen. Daarna volgde ik de directie-opleiding van het GO!. Sinds kort ben ik directeur in GO! freinetschool De Pluim in Hoboken. De job is pittig, maar zo fijn! Een GO! basisschool is per definitie een plek waar veel beweegt. Samen als team naar iets toe groeien en er iets van maken, geeft me nog steeds bakken energie!”

Saskia, directeur, GO! freinetschool De Pluim, Hoboken

Ontdek al onze openstaande vacatures

Wil jij ook écht het verschil maken en kunnen groeien in een maatschappelijk relevante opdracht met veel uitdaging, vrijheid en autonomie? Kies dan voor een job in onze scholengroep en ga samen met ons voor Samen Leren Samenleven op basis van respect, openheid, gelijkwaardigheid, oprechtheid, betrokkenheid en engagement.