Samen bereik(t)en we meer!

Beste collega

Het einde van het schooljaar nadert snel, en wat een jaar is het geweest! We hebben samen bergen verzet, hindernissen overwonnen en successen geboekt.

Elke dag stapte je met passie en gedrevenheid je school of centrum binnen, vastberaden om het beste uit elk kind of elke cursist te halen. Jij bent de bouwsteen van ons onderwijs, de drijvende kracht achter de groei en ontwikkeling van onze lerenden.

De PISA-resultaten, de Vlaamse toetsen, … we kunnen er niet omheen: er liggen veel uitdagingen voor ons. Laten we vandaag vooral de leerlingen en cursisten vieren die na ernstig werk hun jaar succesvol hebben beëindigd. En volgend schooljaar zullen we voortbouwen op de successen die we al hebben behaald. Samen bereik(t)en we meer!

Bedankt voor je toewijding, bedankt voor dit schooljaar.

Geniet van de zomer!

Danielle Van Ast
Algemeen directeur

Recente berichten

Pleidooi aan het einde van het schooljaar

Het afgelopen schooljaar stond het Vlaamse onderwijs centraal in het maatschappelijke en politieke debat. De dalende onderwijskwaliteit, de zwakke PISA-resultaten, de Vlaamse toetsen …  het zijn tendensen die niemand onberoerd laten. Wij pleiten aan het einde van het schooljaar voor nuance in het debat en meer vertrouwen in schoolteams. 

Lees verder

State-of-the-art STrEaM-campus officieel geopend

Op vrijdag 3 mei werd de nieuwe STrEaM-campus aan de August van de Wielelei in Deurne officieel geopend. Het nieuwe schoolgebouw wordt gedeeld door GO! Spectrumschool en GO! inclusieve STEM-basisschool De Trampoline.

Lees verder