Pas afgestudeerd?

Wij willen je GO!esting koesteren

 

Het is niet makkelijk om in het begin van je professionele leven keuzes te maken. In GO! scholengroep Antwerpen helpen we je daar graag bij.

We stimuleren onze medewerkers om te groeien en elkaar te versterken. Want jouw GO!esting is de drijvende kracht achter het sterk en waarde(n)vol onderwijs in onze scholen.

En ja, we walk the talk.

Sterke aanvangsbegeleiding

In GO! scholengroep Antwerpen geloven we in groeikansen. Voor onze leerlingen, maar ook voor onze medewerkers. We willen je als starter dan ook de tijd geven om te leren.

Geef toe, sommige zaken ervaar je niet (of onvoldoende) tijdens je opleiding. Denk maar aan communiceren met ouders, omgaan met kinderen of jongeren met specifieke (leer)behoeften, je agenda managen zodat je alles rond krijgt, het gebruik van digitale leeromgevingen, …

De eerste jaren komt er veel op je af.

Daarom zetten we in op een sterke aanvangsbegeleiding en bieden we bijscholingen en vormingen op maat van jouw leernoden. Je krijgt ook een mentor die jou onder zijn of haar hoede neemt. Bij je mentor kan je voor alles terecht: van basisinformatie over de werking van de kopieermachine, tot een goed gesprek en coaching.

Mogelijkheden zat

Een vlakke loopbaan? Niet in onze scholengroep! Net omdat we zoveel scholen hebben, zijn er mogelijkheden zat om een duurzame carrière bij ons uit te bouwen. Als je bij ons solliciteert, zoeken we samen met jou naar een school die echt bij je past.

Wie na een paar jaar meer uitdaging zoekt, kan deelnemen aan onze Talentenwerf. Tijdens dit traject versterk je je talenten zodat je kan doorgroeien naar nieuwe verantwoordelijkheden binnen onze scholen of scholengroep.

#FieroponsGO!

GO! staat voor kwaliteitsvol onderwijs, waardevol én waardeNvol, zoals vertaald in ons pedagogisch project: het PPGO!. Onze zes kernwaarden: betrokkenheid, engagement, gelijkwaardigheid, openheid, oprechtheid/eerlijkheid en respect zijn sinds mensenheugenis deel van ons DNA.

We bundelen onze inspanningen voor een gemeenschappelijk doel waarbij ieder van ons (van onderhoudsmedewerker tot directeur) het beste van zichzelf geeft om tot goede resultaten te komen. Dat samen streven naar kwaliteit zonder onze zorgzame aandacht voor anderen te verliezen, zorgt voor een (h)echt groepsgevoel. En ook al zijn al onze scholen uniek, we vormen een sterke community. Samen leren samenleven is wat iedere GO! professional bindt.

Word jij ook een #fiereGOcollega?

Ons wat beter leren kennen?

Wil je weten hoe het is om in onze GO! scholen te werken? Maak een afspraak om vrijblijvend kennis te maken met een van onze ervaren medewerkers of starters.

Meer weten over werken in het GO! onderwijs van de Vlaamse gemeenschap? Surf dan eens naar:

  • Een mentor staat je bij met raad en daad
  • We zetten in op sterke aanvangsbegeleiding
  • Je krijgt professionaliseringkansen op maat
  • Binnen ons breed aanbod is er zeker een school die bij je past
  • Je maakt deel uit van een warme community #fiereGOcollega

Wat onze starters zeggen

Ik vind het fijn om, dankzij verschillende vervangingsopdrachten, aan te voelen wat mij het beste ligt. Ik stond in de ene school in de eerste graad; in een andere school neem ik de tweede graad voor mijn rekening. Dat zorgt ervoor dat ik de kans krijg om het verschil te voelen tussen lesgeven aan leerlingen van verschillende leeftijden, graden en onderwijsvormen. Wat mij betreft, is dat de ideale leerschool.”

Suraiah Tavares, leerkracht Wiskunde, GO! atheneum MXM

Ontdek al onze openstaande vacatures

Wil jij ook écht het verschil maken en kunnen groeien in een maatschappelijk relevante opdracht met veel uitdaging, vrijheid en autonomie? Kies dan voor een job in onze scholengroep en ga samen met ons voor Samen Leren Samenleven op basis van respect, openheid, gelijkwaardigheid, oprechtheid, betrokkenheid en engagement.