GO! Startland, festival voor nieuwe collega’s

‘Een aanwinst vandaag, een blijver morgen, met passie voor altijd’ 

4 mei 2022

Meer dan 150 startende leraren en medewerkers van de 51 scholen en centra van GO! scholengroep Antwerpen trokken op woensdagnamiddag 4 mei 2022 naar de GO! campus in Hoboken voor ‘GO! Startland’, een festival helemaal op maat van de nieuwe collega’s.

Wie deelnam aan GO! Startland kreeg de kans om informeel te leren en te netwerken in de sfeer van een muziekfestival. Op het programma stonden onder andere Johan Petit, de Belgische Improvisatie Liga, een speeddate met Antwerps schepen voor Onderwijs Jinnih Beels (Vooruit), een meet & greet met ervaringsdeskundigen uit onze scholengroep, korte yoga-sessies, een inspiratiebeurs met Teach for Belgium, Klascement, Onderwijstalent Antwerpen, verschillende hogescholen en uiteraard een DJ en live optreden van de popband van dé! Kunsthumaniora van het GO!.

Recente berichten

Nieuwe GO! basisschool VONK! – vlakbij Harmoniepark en Groen Kwartier – feestelijk geopend

Op donderdagnamiddag 29 september openden we onze gloednieuwe GO! basisschool VONK! - vlakbij het Harmoniepark en het Groen Kwartier. VONK! startte al in september 2021, maar de renovatie van het historisch pand - de voormalige kliniek van de Zusters van de Heilige familie in de Lamorinièrestraat - is nu pas volledig achter de rug.  

Lees verder

Suraiah Tavares, leerkracht wiskunde en geschiedenis – geeft les vanuit het échte leven

"Ik krijg de kans om het verschil te voelen tussen lesgeven aan leerlingen van verschillende leeftijden, graden en onderwijsvormen. Wat mij betreft, is dat de ideale leerschool."

Lees verder