GO! Startland, festival voor nieuwe collega’s

‘Een aanwinst vandaag, een blijver morgen, met passie voor altijd’ 

4 mei 2022

Meer dan 150 startende leraren en medewerkers van de 51 scholen en centra van GO! scholengroep Antwerpen trokken op woensdagnamiddag 4 mei 2022 naar de GO! campus in Hoboken voor ‘GO! Startland’, een festival helemaal op maat van de nieuwe collega’s.

Wie deelnam aan GO! Startland kreeg de kans om informeel te leren en te netwerken in de sfeer van een muziekfestival. Op het programma stonden onder andere Johan Petit, de Belgische Improvisatie Liga, een speeddate met Antwerps schepen voor Onderwijs Jinnih Beels (Vooruit), een meet & greet met ervaringsdeskundigen uit onze scholengroep, korte yoga-sessies, een inspiratiebeurs met Teach for Belgium, Klascement, Onderwijstalent Antwerpen, verschillende hogescholen en uiteraard een DJ en live optreden van de popband van dé! Kunsthumaniora van het GO!.

Recente berichten

State-of-the-art STrEaM-campus officieel geopend

Op vrijdag 3 mei werd de nieuwe STrEaM-campus aan de August van de Wielelei in Deurne officieel geopend. Het nieuwe schoolgebouw wordt gedeeld door GO! Spectrumschool en GO! inclusieve STEM-basisschool De Trampoline.

Lees verder

Wij zijn gesloten tijdens de paasvakantie!

Wij zijn er even tussenuit tijdens de paasvakantie en zijn gesloten van maandag 1 april tot en met vrijdag 12 april 2024.

Lees verder