GO! Startland, festival voor nieuwe collega’s

‘Een aanwinst vandaag, een blijver morgen, met passie voor altijd’ 

4 mei 2022

Meer dan 150 startende leraren en medewerkers van de 51 scholen en centra van GO! scholengroep Antwerpen trokken op woensdagnamiddag 4 mei 2022 naar de GO! campus in Hoboken voor ‘GO! Startland’, een festival helemaal op maat van de nieuwe collega’s.

Wie deelnam aan GO! Startland kreeg de kans om informeel te leren en te netwerken in de sfeer van een muziekfestival. Op het programma stonden onder andere Johan Petit, de Belgische Improvisatie Liga, een speeddate met Antwerps schepen voor Onderwijs Jinnih Beels (Vooruit), een meet & greet met ervaringsdeskundigen uit onze scholengroep, korte yoga-sessies, een inspiratiebeurs met Teach for Belgium, Klascement, Onderwijstalent Antwerpen, verschillende hogescholen en uiteraard een DJ en live optreden van de popband van dé! Kunsthumaniora van het GO!.

Recente berichten

Candice en Mart creëren kansen

Candice en Mart werken in ons GO! CLB Antwerpen (centrum voor leerlingenbegeleiding). Wat hen drijft en GO!esting geeft om te doen wat ze doen, vertellen ze in deze video.

Lees verder

Straf leiderschap, straffe competenties: de schooldirecteur anno 2023

Een mens zou zich afvragen wat iemand bezielt om vandaag schooldirecteur te worden. Toch zijn ze met velen. In onze scholengroep zijn ze zelfs met meer dan vijftig. Gelukkig dus (nog) niet met uitsterven bedreigd.

Lees verder