GO! Startland, festival voor nieuwe collega’s

‘Een aanwinst vandaag, een blijver morgen, met passie voor altijd’ 

4 mei 2022

Meer dan 150 startende leraren en medewerkers van de 51 scholen en centra van GO! scholengroep Antwerpen trokken op woensdagnamiddag 4 mei 2022 naar de GO! campus in Hoboken voor ‘GO! Startland’, een festival helemaal op maat van de nieuwe collega’s.

Wie deelnam aan GO! Startland kreeg de kans om informeel te leren en te netwerken in de sfeer van een muziekfestival. Op het programma stonden onder andere Johan Petit, de Belgische Improvisatie Liga, een speeddate met Antwerps schepen voor Onderwijs Jinnih Beels (Vooruit), een meet & greet met ervaringsdeskundigen uit onze scholengroep, korte yoga-sessies, een inspiratiebeurs met Teach for Belgium, Klascement, Onderwijstalent Antwerpen, verschillende hogescholen en uiteraard een DJ en live optreden van de popband van dé! Kunsthumaniora van het GO!.

Recente berichten

Marlies De Vaal, leerkracht Nederlands en Geschiedenis in ons GO! atheneum MXM

Ik heb stage gedaan op de school waar ik nu werk – het atheneum in Merksem. Ik ben er nadien mogen – en vooral ook willen – blijven. Het publiek van de school; de scholengroep die altijd klaar staat om te ondersteunen; het idee dat ik weg ben van onder de Berlaarse kerktoren: het sprak me allemaal enorm aan.

Lees verder

Melissa Van Israël van onze gloednieuwe GO! basisschool VONK! opent haar hart voor haar leerlingen

Ze biedt een helpende hand links, geeft een duwtje in de rug rechts en probeert om de hele school met een warm hart vooruit te duwen in de dagelijkse onderwijspraktijk. Voor Melissa Van Israël, zorgcoördinator in onze gloednieuwe GO! basisschool VONK! heeft de job heel wat om het lijf.

Lees verder