Ga voor een school van GO! Antwerpen

Kies voor de juiste school

Op de juiste school voel je je ondersteund en word je uitgedaagd om nieuwe dingen te leren. Je ontwikkelt er competenties en krijgt er kansen om te groeien. Het is een plek die je motiveert en waar je je thuis voelt.

Drie redenen waarom een school van GO! Antwerpen een slimme zet is

  1. Kwaliteitsvol onderwijs – We leggen de lat hoog zonder onze leerlingen onderweg te verliezen. We streven naar maximaal rendement op het vlak van leervermogen, leerwinst en leermotivatie voor élk kind.
  2. Sterk pedagogisch project – Ons PPGO! heeft bijzondere aandacht voor het ontwikkelen van een kritische geest en wil van jongeren democratische en geëngageerde wereldburgers maken. De sociale mix op onze scholen helpt om een open wereldbeeld en een tolerante samenleving te bevorderen. Samen leren samenleven is de kernopdracht van al onze GO! professionals.
  3. Breed aanbod in regio Antwerpen – In het GO! krijgt iedereen kansen om zich te ontwikkelen, binnen zijn of haar talenten en interesses. Binnen ons breed aanbod vind je vast een school die bij je past. Bekijk onze scholen en centra.

Bezoek onze GO! scholen

Maak een afspraak of spring eens binnen tijdens opendeurdagen, surf naar de websites of sociale media en maak kennis met de troeven van onze scholen. Je vindt al hun contactgegevens in het overzicht van scholen en centra.

Meld je aan voor onze scholen in Antwerpen (stad en districten)

Wil je je kind inschrijven in één van onze basisscholen in de stad Antwerpen of voor het Laar in Zwijndrecht? Dan moet je je kind eerst aanmelden. Ook al onze secundaire scholen in Antwerpen en de districten gebruiken ‘Meld je aan’ voor de inschrijvingen in het eerste jaar.
Lees hierover meer op meldjeaan.antwerpen.be.

Recente berichten

Samen hoger klimmen in 2024

Wil jij ook hoger klimmen in 2024? Solliciteer dan op een job bij GO! Antwerpen of maak een afspraak met een van onze HR-medewerkers om vrijblijvend kennis te maken met onze scholengroep.

Lees verder

Wij zijn gesloten tijdens de herfstvakantie!

Van maandag 30 oktober tot en met vrijdag 3 november zijn wij er even tussenuit en genieten wij van een weekje rust tijdens de herfstvakantie.

Lees verder