Maak vrijblijvend kennis

Twijfel je om de overstap naar het onderwijs te maken?

Misschien beschik je niet over een pedagogisch diploma? Of weet je niet hoeveel geldelijke anciënniteit je kan meenemen vanuit de privésector? Misschien ben je benieuwd hoe het écht is om in het onderwijs te werken.

Je hebt vast heel wat vragen waarop je graag een antwoord wil alvorens je de knoop kan doorhakken.

Maak een afspraak om vrijblijvend kennis te maken met een van onze ervaren medewerkers of starters. Telefonisch, ter plaatse of tijdens een videogesprek. Individueel of in groep. Jij kiest. We beantwoorden je vragen zodat je een weloverwogen beslissing kan nemen.

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

1 Step 1
Op welke manier wil je het liefst met ons kennismaken?Je kan meerdere opties aanvinken.

* = verplichte velden

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
  • Maak vrijblijvend kennis
  • Kom te weten of wij bij jou passen
  • Ontdek wat we voor jou in petto hebben
  • Krijg onmiddellijk antwoord op je vragen

Wat onze medewerkers zeggen

Als leerkracht kan ik mijn creativiteit kwijt, mijn kennis doorgeven en ervaar ik elke dag hoe mijn leerlingen groeien. Lesgeven in het GO! is voor mij zoveel meer dan voor de klas staan. De teamspirit op onze school is een extra motivator om met GO!esting te blijven werken. Ik haal enorm veel steun en zelfs vriendschap uit de samenwerking met mijn collega’s."

Geert, leerkracht Frans, GO! atheneum Irishof Kapellen

Ontdek al onze openstaande vacatures

Wil jij ook écht het verschil maken en kunnen groeien in een maatschappelijk relevante opdracht met veel uitdaging, vrijheid en autonomie? Kies dan voor een job in onze scholengroep en ga samen met ons voor Samen Leren Samenleven op basis van respect, openheid, gelijkwaardigheid, oprechtheid, betrokkenheid en engagement.