Candice en Mart creëren kansen

Candice en Mart werken in het CLB (centrum voor leerlingenbegeleiding). Samen met hun collega's: psycho-pedagogisch medewerkers, maatschappelijk werkers, paramedisch werkers en artsen, dragen ze actief bij aan de realisatie van het pedagogisch project van het GO!.


Leerlingen, ouders en schoolteams kunnen bij het CLB terecht voor informatie, hulp en begeleiding, wanneer het leren moeilijk gaat of te gemakkelijk is, wanneer er op zoek moet gegaan worden naar de juiste studierichting, een andere school of een aangepast studieaanbod, wanneer leerlingen zich niet goed voelen thuis of op school of zelfs wanneer er gewerkt moet worden aan een gezonde(re) levensstijl.

Wat Candice en Mart drijft en GO!esting geeft om te doen wat ze doen, vertellen ze in deze video.


Surf naar GO! CLB Antwerpen voor meer info.

Recente berichten

Wij zijn gesloten tijdens de paasvakantie!

Wij zijn er even tussenuit tijdens de paasvakantie en zijn gesloten van maandag 1 april tot en met vrijdag 12 april 2024.

Lees verder

Ga voor een school van GO! Antwerpen

Op de juiste school voel je je ondersteund en word je uitgedaagd om nieuwe dingen te leren. Je ontwikkelt er competenties en krijgt er kansen om te groeien. Het is een plek die je motiveert en waar je je thuis voelt.

Lees verder